Αγαπητοί γονείς,

Ο 3ος Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων πήρε παράταση και θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως ηλεκτρονικά το πρωί του Σαββάτου 03 Απριλίου 2021, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, σε χώρο που θα επιλεγεί από τον ίδιο το μαθητή/τρια (στην οικία του/της ή όπου αλλού επιλέξει). Ο μαθητής / μαθήτρια θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του ένα ψηφιακό μέσο (pc, laptop, tablet κ.λ.π) το οποίο θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, το Σάββατο 3/4/2021. Μία συγκεκριμένη ώρα θα εισέλθει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό περιβάλλον χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό κωδικό, που θα του έχει δοθεί μόλις εγγραφεί. Θα έχει ορισμένο χρόνο να απαντήσει στις 25 ερωτήσεις του διαγωνισμού, ενώ μόλις ο χρόνος εξαντληθεί, θα σταματά η δυνατότητα να απαντά σε ερωτήσεις.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στον διαγωνισμό είναι να έχουν γίνει συνδρομητές του περιοδικού «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ». Εάν κάποιοι μαθητές ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, αλλά δικαιολογημένα αδυνατούν να καταβάλουν τη συνδρομή για το περιοδικό τότε, με τη σύμφωνη γνώμη της επιτροπής του διαγωνισμού, οι μαθητές εγγράφονται δωρεάν στην κατάσταση συμμετεχόντων στο εξεταστικό κέντρο που έχουν επιλέξει. Η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του κέντρου που επιλέγει ο μαθητής/μαθήτρια. Ο μαθητής / μαθήτρια θεωρείται εγγεγραμμένος μόνο όταν έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του, που είναι 10 €.

Πώς θα πραγματοποιείται η εγγραφή συνδρομητή στο περιοδικό: Η ΕΜΕ θα καθορίσει και ανακοινώσει έγκαιρα τα κέντρα εγγραφής των μαθητών / μαθητριών. Η εγγραφή γίνεται μέσω του κέντρου που επιλέγει ο μαθητής / μαθήτρια. Το σχολείο μας εκδήλωσε ενδιαφέρον να επιλεγεί ως κέντρο εγγραφής (εξεταστικό κέντρο) των παιδιών αλλά για να γίνει αποδεκτό το αίτημά μας χρειάζεται η δήλωση συμμετοχής τουλάχιστον 30 μαθητών συνολικά και τουλάχιστον 5 μαθητών ανά τάξη

Εάν επιθυμεί το παιδί σας, το συντομότερο δυνατό δηλώστε τη συμμετοχή του,  το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ώστε να συμπληρωθεί έγκαιρα ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών για να οριστεί το σχολείο μας ως κέντρο. Στείλτε ένα απλό email πρόθεσης συμμετοχής στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 3ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2021" ΤΗΣ ΕΜΕ στο οποίο θα αναφέρετε:

Επιθυμώ το παιδί μου ..............................................................(ονοματεπώνυμο) του τμήματος ........ (τμήμα) να συμμετάσχει στον 3ο Διαγωνισμό Μαθηματικών ικανοτήτων "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2021" της ΕΜΕ.

................................................. (ονοματεπώνυμο κηδεμόνα)

Εάν δικαιολογημένα αδυνατείτε να καταβάλετε τη συνδρομή για το περιοδικό, να το αναφέρετε στο email.

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ψηφιακό υλικό για μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα περιοδικά της ΕME

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων