Εκτύπωση
Κατηγορία: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2024 θα διεξαχθεί ενδοσχολικά την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και ώρες 12.00-14.00. Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές/τριες που φοιτούν την τρέχουσα σχολική χρονιά στην Γ’ τάξη Γυμνασίου, με τη σύμφωνη γνώμη του κηδεμόνα τους.

Οι συμμετέχοντες/ουσες πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν κωδικούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) (sch.gr). Είναι οι ίδιοι κωδικοί με τους οποίους συνδέεται το παιδί και στην ψηφιακή τάξη e-class. Το παιδί θα πρέπει να κάνει είσοδο τουλάχιστον μία φορά στην πλατφόρμα e-me (https://auth.e-me.edu.gr/), ώστε να γίνει δυνατή η αποστολή πρόσκλησης στην κυψέλη του διαγωνισμού. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με τους κωδικούς του παιδιού στο ΠΣΔ και την είσοδό του στην πλατφόρμα e-me, μπορεί να απευθυνθεί στην κ. Πελέχρα Αναστασία, πληροφορικό του σχολείου μας.

Εάν επιθυμείτε το παιδί σας να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να προσκομίσετε στο σχολείο (μέσω του παιδιού) υπογεγραμμένη την παρακάτω Υπεύθυνη Δήλωση συναίνεσης, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17/04/2024. Εναλλακτικά, μπορείτε να τη στείλετε και με email στο email του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη Δήλωση συναίνεσης   Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ