Χώρος ανταλλαγής εμπειριών και ενημέρωσης για την περιοχή μας, προκειμένου να καταγράψουμε τις ομορφιές της περιοχής των Πεύκων, αλλά και τα προβλήματα που συναντάμε στην καθημερινότητά μας.

Στείλτε μας φωτογραφίες (συνοδευόμενες από μία μικρή περιγραφή και το ακριβές σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία), στο email mail2@gym-pefkon.thess.sch.gr γράφοντας στο θέμα «Ευ Ζην στον τόπο μου», σχετικά με

ü  τις ομορφιές της περιοχής μας, όπως όμορφα τοπία, πάρκα, κήπους, δάση ή άλλους ανοιχτούς χώρους με πλούσια βλάστηση, ιστορικά ή πολιτιστικά αξιοθέατα,  γέφυρες, όμορφους δρόμους και πεζοδρόμια, ή ό,τι άλλο θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας.

ü  κακώς κείμενα που παρατηρείτε στην περιοχή μας, όπως κυκλοφοριακή συμφόρηση, δυσκολία στις μετακινήσεις, επικινδυνότητα σημείων στους δρόμους ή αλλού, σκουπίδια, παράνομες χωματερές, μόλυνση ή άλλα περιβαλλοντικά (και όχι μόνο) ζητήματα.

Με τη συμμετοχή σας, μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διατηρήσουμε τα καλώς κείμενα και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, συμβάλλοντας στη βιωσιμότητα της πόλης μας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον ιστότοπο που δημιουργήσαμε γι’ αυτόν τον σκοπό.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα δράσης «Ευ Ζην στον τόπο μου»