Εκτύπωση

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, σκοπεύει να προχωρήσει σε δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο, αξιοποιώντας γλάστρες μεγάλης διαμέτρου που δόθηκαν ως δωρεά στο σχολείο και μεταφέρθηκαν στο σχολείο μας με τη συμβολή του κ. Κυριάκου Ζέρβα, προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η δενδροφύτευση, απαιτείται μεγάλη ποσότητα χώματος (10 – 12 κυβικά). Ο Δήμος αδυνατεί να μας χορηγήσει τόσο μεγάλη ποσότητα. Το κόστος της αγοράς του χώματος θα προσπαθήσει να καλύψει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.

Προσβλέποντας στη διάθεση όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση της δράσης, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εάν γνωρίζετε κάποια εταιρεία που θα μπορούσε να μας χορηγήσει χώμα ή αν αυτό δεν είναι εφικτό, να μας προμηθεύσει χώμα σε προσιτή τιμή, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για ένα δημόσιο σχολείο που στοχεύει στη δημιουργία ενός όμορφου περιβάλλοντος που να εμπνέει τους/τις μαθητές/τριες του και να δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις για την αρμονική και ουσιαστική τους επικοινωνία.

Σας παρακαλούμε εάν έχετε κάποια σχετική πληροφορία, να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό, καθώς η ιδανική φυτευτική περίοδος διαρκεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ή το αργότερο μέχρι τα μέσα Μαρτίου (ανάλογα με τον καιρό).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων