Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκπαιδευτικές (educational)

Έπειτα η υπεύθυνη μοίρασε στα παιδιά ένα φυλλάδιο, πάνω στο οποίο υπήρχε ζωγραφισμένο ένα πιάτο. Σε αυτό το πιάτο τους έδειξε τι πρέπει να υπάρχει καθημερινά στο ημερήσιο πρόγραμμά τους. Στην συνέχεια στην δεύτερη στάση τα παιδιά έμαθαν  πώς να φτιάχνουν σπιτικό γιαούρτι. Οι μαθητές εντυπωσιάστηκαν από την ευκολία. Δυσαρεστήθηκαν όμως επειδή δεν συμμετείχαν στην παρασκευή του γιαουρτιού.

  Σε τρίτη φάση τα παιδιά έμαθαν τρόπους  για να αντικαταστήσουν τις ανθυγιεινές τροφές με κάποιος πιο υγιεινές. Τέλος είχαν την ευκαιρία να δουν στο μικροσκόπιο το παστεριωμένο και το απαστερίωτο γάλα.

  Φεύγοντας από το Αγρόκτημα είχαν ωραιότερες εικόνες από την ζωή στην φύση, αφού στο διάλειμμα του προγράμματος περιηγήθηκαν στον χώρο του Αγροκτήματος και είδαν από κοντά αλλά και τάισαν αγελάδες, κατσίκες και μικρά άλογα!

Μαρία Δελημπέη Α΄2