Εκτύπωση
Κατηγορία: Επέτειοι (anniversaries)

Μαθητικός διαγωνισμός 1ου Γυμνασίου Πεύκων 

«Το 1821, 200 χρόνια μετά μας εμπνέει!»

 

Το σχολείο μας, με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα, διοργανώνει Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα "Το 1821, 200 χρόνια μετά μας εμπνέει!"

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι/ες οι μαθητές/τριες του 1ου Γυμνασίου Πεύκων. Μέσα από τη δημιουργία τους, θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για το θέμα αλλά και να προβληματιστούν σχετικά με τη σημασία και την επικαιρότητά του στη σύγχρονη ζωή, αντλώντας έμπνευση κυρίως από τη ζωή, το έργο, τις ιδέες και τις αξίες των ηρώων του 1821.

Κατηγορίες δημιουργιών των μαθητών/τριών:

Οι συμμετοχές μπορεί να είναι ατομικές (για όλες τις κατηγορίες) ή ομαδικές (για τις κατηγορίες «Τραγούδι» και «Ταινία μικρού μήκους»).

Υποβολή των μαθητικών δημιουργιών

Οι συμμετέχοντες θα στείλουν ηλεκτρονικά έως τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 τη δημιουργία τους, από το email του κηδεμόνα τους, στο email του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ