Εκτύπωση
Κατηγορία: ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι θα υλοποιηθεί και φέτος πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου που περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση - δήλωση μαθημάτων, είτε ηλεκτρονικά (υπογεγραμμένη) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη στη Γραμματεία του σχολείου έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Θα βρείτε την αίτηση - δήλωση μαθημάτων στη διεύθυνση: https://gym-pefkon.thess.sch.gr/enisxdid/ydenisxdid.pdf

Όσοι γονείς δήλωσαν πρόθεση συμμετοχής των παιδιών τους στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας (στις αρχές Οκτωβρίου), δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν νέα Δήλωση. Θα δοθεί στα παιδιά η δήλωση (που έχουν υποβάλει ήδη) συμπληρωμένη, θα την υπογράψουν και θα την επιστρέψει το παιδί στη Γραμματεία του σχολείου ή θα τη στείλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σκαναρισμένη, με την υπογραφή τους). 

Κατά την περσινή χρονιά το σχολείο μας είχε συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό μαθητών και λειτούργησε ως Σχολικό Κέντρο Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι και φέτος να συμπληρώσουμε τον απαραίτητο αριθμό, ώστε τα μαθήματα να γίνονται στο σχολείο μας. Αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Σας προτείνουμε να υποβάλετε αίτηση στηρίζοντας τη δημόσια δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία.

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

Περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ  ΦΕΚ  Υπεύθυνη Δήλωση