Εκτύπωση
Κατηγορία: Διάφορες εκδηλώσεις (various)

 Αγαπητοί γονείς,

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει για τη νέα σχολική χρονιά σχολικά είδη και Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Ο σκοπός της διάθεσής τους είναι η καθημερινή κάλυψη όλο και περισσοτέρων αναγκών των παιδιών του εν λόγω Οργανισμού που χρειάζονται την υποστήριξη όλων. Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να συμβάλουμε στην προσπάθεια του Οργανισμού, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις παραγγελίες όσων παιδιών επιθυμούν να προμηθευτούν κάποια σχολικά είδη (ώστε να προβούμε σε μία ενιαία παραγγελία).

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε, σας παρακαλούμε να επιλέξετε κάποιο/α από τα είδη της παρακάτω φόρμας. Στη σελίδα https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των ειδών.
 
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΦΟΡΜΑΣ
 
Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/09/2023 στη Γραμματεία του σχολείου το αντίτιμο των ειδών που θα παραγγείλετε. 
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ διατίθενται κι άλλα είδη, εκτός απ' αυτά που συμπεριλάβαμε στη δική μας φόρμα παραγγελίας. 
Μπορείτε να παραγγείλετε και μεμονωμένα, όποια χρονική στιγμή επιθυμείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη στήριξη!
 
Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ