H Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) διοργανώνει τον 84o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά "Ο ΘΑΛΗΣ" για μαθητές Β και Γ΄ Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου. Παράλληλα με τον 84ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά "Ο ΘΑΛΗΣ" κάθε χρόνο πραγματοποιείται και ο "ΜΙΚΡΟΣ ΘΑΛΗΣ" για τα παιδιά της Α' Γυμνασίου, που διοργανώνεται από το Παράρτημα της ΕΜΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 09:00-12:00, και θα έχει διάρκεια τρεις (3) ώρες και θα απαρτίζεται δε από τέσσερα (4) θέματα πλήρους ανάπτυξης. Για την τρέχουσα σχολική χρονιά δεν θα διεξαχθεί σε κάθε σχολείο (όπως πέρυσι) αλλά σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν σε συνεργασία της ΕΜΕ με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για τους/τις μαθητές/τριες των Σχολικών Μονάδων των Δήμων: Νεάπολης-Συκεών και Παύλου Μελά ως εξεταστικό κέντρο έχει οριστεί το διδακτήριο του 3ου ΓΕΛ Σταυρούπολης (Περικλέους 21 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, τηλ. και FAX 2310659261, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), 

Εάν το παιδί σας επιθυμεί να συμμετέχει κι εσείς συναινείτε, θα πρέπει να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  μέχρι τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το τμήμα του.

Τα παιδιά της Α' τάξης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, είτε στον "ΜΙΚΡΟ ΘΑΛΗ" (του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας), είτε στον "ΘΑΛΗ", στον οποίο θα διαγωνιστούν στα θέματα της Β' Γυμνασίου. Στο email που θα μας στείλετε θα πρέπει να διευκρινίζετε εάν το παιδί θα διαγωνιστεί στον "ΜΙΚΡΟ ΘΑΛΗ" ή στον "ΘΑΛΗ" στα θέματα της Β' Γυμνασίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ

Δείτε σχετικά:

  1. Την Προκήρυξη του Διαγωνισμού
  2. Την  έγκριση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ