Αγαπητοί γονείς και αγαπητά μας παιδιά,

Σας καλούμε να στηρίξετε τη Σχολική μας Βιβλιοθήκη, συμβάλλοντας στη διεύρυνση της υπάρχουσας συλλογής βιβλίων. Πιστεύουμε ότι η συχνή επαφή των παιδιών με τα βιβλία, και ιδιαίτερα στον χώρο του σχολείου όπου τα παιδιά βρίσκονται καθημερινά, είναι καθοριστικής σημασίας, όχι μόνο για την ανάπτυξη της ικανότητας ανάγνωσης και γραφής, αλλά και για να μετασχηματίζουν τη σκέψη τους και να προσλαμβάνουν την πραγματικότητα μέσα από διαφορετικές οπτικές.

Εάν έχετε βιβλία καινούρια ή σε καλή κατάσταση, που δεν τα χρειάζεσθε πλέον και θεωρείτε ότι είναι κατάλληλα για παιδιά Γυμνασίου, δωρίστε τα στη Σχολική μας Βιβλιοθήκη! Χρήσιμα για τη Βιβλιοθήκη μας είναι και επιτραπέζια παιχνίδια!

Αλλά και τα βιβλία (ή άλλα χαρτικά είδη, τετράδια, φωτοτυπίες κ.τ.λ.) που δεν είναι σε καλή κατάσταση έχουν την αξία τους! Μπορείτε να τα φέρετε στο σχολείο, καθώς υλοποιούμε κάθε χρόνο δράση ανταποδοτικής ανακύκλωσης χαρτιού.

Η συγκέντρωση όλων των παραπάνω θα γίνεται καθημερινά από την 1η Σεπτεμβρίου 08:30-14:30 στη Γραμματεία (από την πλαϊνή είσοδο του σχολείου). Η δράση δεν έχει ημερομηνία λήξης. Όποια στιγμή έχετε κάτι από τα προαναφερθέντα που δεν χρειάζεστε, το σχολείο θα τα παραλάβει και θα φροντίσει να τα αξιοποιήσει όπως μπορεί!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.