Page 32 - Cuisine francaise
P. 32

Βάφλες με κόκκινα φρούτα

                   Προετοιμασία :20 λ.                                                 Συνολικός χρόνος : 30 λ.

                   Υλικά για 4 άτομα

                   80 γ γιαούρτι

                   2 μεγάλα αυγά

                   240 γ αλεύρι

                   150 ml ζεστό νερό
                   1 κουταλιά της σούπας μέλι

                   Μια πρέζα αλάτι

                   10 γ μπέικιν πάουντερ



                   Για τη γαρνιτούρα

                   15 γ μέλι

                   3 γ κανέλα
                   Λίγο γιαούρτι

                   Κόκκινα φρούτα



                                                                   ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

                   1. Για τη γαρνιτούρα. Ανακατεύετε το γιαούρτι, το μέλι και την κανέλα.

                   2. Σε ένα μπολ προσθέτετε τα αυγά, το γιαούρτι, το μέλι και το ζεστό νερό και

                   ανακατεύετε για τουλάχιστον 2 λεπτά.

                   3. Προσθέτετε το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και το αλεύρι. Ανακατεύετε μέχρι η
                   ζύμη  να γίνει λεία.

                   4. Ψήνετε σε μια βαφλιέρα μέχρι να ροδίσει.

                   5. Στο τέλος προσθέστε τα κόκκινα φρούτα, το γιαούρτι το μέλι και την κανέλα.

                   Καλή όρεξη!




                                                                                                                   Παντζίκη Κατερίνα
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37