Τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας πραγματοποιούνται από την Πέμπτη 09/12/2021, από τις 14:15 διά ζώσης, στο κεντρικό κτίριο του σχολείου. 

timetable

Δείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας  ΕΔΩ

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου που περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά, θα λειτουργήσει και φέτος στο σχολείο μας. Δημιουργήθηκαν τμήματα για όλα τα μαθήματα εκτός από τα Αγγλικά Γ' τάξης.

Μπορείτε να υποβάλετε και (εκπρόθεσμη) αίτηση - δήλωση μαθημάτων είτε ηλεκτρονικά (υπογεγραμμένη) στο email mail2@gym-pefkon.thess.sch.gr είτε εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη στο σχολείο. 

Δήλωση σε μορφή word   Δήλωση σε μορφή pdf

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι θα υλοποιηθεί και φέτος πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου που περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση - δήλωση μαθημάτων είτε ηλεκτρονικά (υπογεγραμμένη) στο email mail2@gym-pefkon.thess.sch.gr είτε εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη στο σχολείο έως τη Δευτέρα 08/11/2021.

Περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ  ΦΕΚ

Δήλωση σε μορφή word   Δήλωση σε μορφή pdf

Με εκτίμηση,

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων