Αγαπητοί γονείς,

Με βάση την εγκύκλιο της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, "Μετά την επίδοση της βαθμολογίας του Α’ τετραμήνου στους μαθητές/τριες, ο/η Διευθυντής/ντρια του σχολείου δύναται μέσα σε διάστημα 5 ημερών να παραλάβει νέες αιτήσεις μαθητών/τριών οι οποίοι/ες και εντάσσονται στα υπάρχοντα τμήματα εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις."

Ως εκ τούτου, το σχολείο θα δέχεται νέες αιτήσεις-Υπεύθυνες Δηλώσεις μέχρι την Τετάρτη 14/02/2024*.

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, η οποία πραγματοποιείται στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Πεύκων, βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://drive.google.com/file/d/1nPrVNDE4L8RZapNwco-0qgw0y0bVAyxx/view?usp=sharing

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση στη διεύθυνση:

https://gym-pefkon.thess.sch.gr/enisxdid/ydenisxdid.pdf

Τα μαθήματα ξεκινούν καθημερινά στις 14:30 (μετά τη λήξη του κανονικού ωρολογίου προγράμματος).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σχολείο στα τηλέφωνα 2310674659 και 2310673944.

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

* Σημείωση για μαθητές/τριες του 2ου Γυμνασίου Πεύκων: Οι αιτήσεις κατατίθενται στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκων, το οποίο θα τις διαβιβάσει στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκων αμέσως μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Αγαπητοί γονείς,

Για τη φετινή σχολική χρονιά, το σχολείο μας έχει οριστεί ως Σχολικό Κέντρο Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα γίνονται στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκων και θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη 09/01/2024. Στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας φοιτούν μαθητές και μαθήτριες του 1ου και 2ου Γυμνασίου Πεύκων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι θα υλοποιηθεί και φέτος πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου που περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση - δήλωση μαθημάτων, είτε ηλεκτρονικά (υπογεγραμμένη) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη στη Γραμματεία του σχολείου έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Θα βρείτε την αίτηση - δήλωση μαθημάτων στη διεύθυνση: https://gym-pefkon.thess.sch.gr/enisxdid/ydenisxdid.pdf

Όσοι γονείς δήλωσαν πρόθεση συμμετοχής των παιδιών τους στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας (στις αρχές Οκτωβρίου), δεν χρειάζεται να συμπληρώσουν νέα Δήλωση. Θα δοθεί στα παιδιά η δήλωση (που έχουν υποβάλει ήδη) συμπληρωμένη, θα την υπογράψουν και θα την επιστρέψει το παιδί στη Γραμματεία του σχολείου ή θα τη στείλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σκαναρισμένη, με την υπογραφή τους). 

Κατά την περσινή χρονιά το σχολείο μας είχε συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό μαθητών και λειτούργησε ως Σχολικό Κέντρο Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι και φέτος να συμπληρώσουμε τον απαραίτητο αριθμό, ώστε τα μαθήματα να γίνονται στο σχολείο μας. Αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Σας προτείνουμε να υποβάλετε αίτηση στηρίζοντας τη δημόσια δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία.

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

Περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ  ΦΕΚ  Υπεύθυνη Δήλωση

 

Αγαπητοί γονείς,

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υλοποιηθεί και φέτος πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο σχολείο μας, για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Προκειμένου να γνωρίζουμε την πρόθεσή σας για τη συμμετοχή του παιδιού σας σε ένα ή περισσότερα μαθήματα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη «Δήλωση γονέα/κηδεμόνα για συμμετοχή μαθητή/τριας στα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας» έως τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023.

Για να συμπληρώσετε τη Δήλωση πατήστε ΕΔΩ

Κατά την περσινή χρονιά το σχολείο μας είχε συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό μαθητών και λειτούργησε ως Σχολικό Κέντρο Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι και φέτος να συμπληρώσουμε τον απαραίτητο αριθμό, ώστε τα μαθήματα να γίνονται στο σχολείο μας. Αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Σας προτείνουμε να δηλώσετε συμμετοχή, έστω και σε ένα μάθημα, στηρίζοντας τη δημόσια δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία.

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ