Αγαπητοί γονείς,

Για τη φετινή σχολική χρονιά, το σχολείο μας έχει οριστεί ως Σχολικό Κέντρο Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας θα γίνονται στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκων και θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη 24/11/2022. Στα τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας φοιτούν μαθητές και μαθήτριες του 1ου και 2ου Γυμνασίου Πεύκων.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε ότι θα υλοποιηθεί και φέτος πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου που περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση - δήλωση μαθημάτων, είτε ηλεκτρονικά (υπογεγραμμένη) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη στο σχολείο έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ.

Θα βρείτε την αίτηση - δήλωση μαθημάτων στη διεύθυνση:

https://gym-pefkon.thess.sch.gr/enisxdid/ydenisxdid.pdf

Κατά την περσινή χρονιά το σχολείο μας είχε συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό μαθητών και λειτούργησε ως Σχολικό Κέντρο Αντισταθμιστικής Εκπαίδευσης. Στόχος μας είναι και φέτος να συμπληρώσουμε τον απαραίτητο αριθμό, ώστε τα μαθήματα να γίνονται στο σχολείο μας. Αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Σας προτείνουμε να υποβάλετε αίτηση στηρίζοντας τη δημόσια δωρεάν Ενισχυτική Διδασκαλία.

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων

Περισσότερες πληροφορίες  ΕΔΩ  ΦΕΚ  Υπεύθυνη Δήλωση