Αγαπητοί γονείς,

Επειδή η τηλεφωνική μας γραμμή 2310 674659 ορισμένες φορές δεν λειτουργεί σωστά (μας καλείτε και δεν απαντάμε ή υπάρχει μονόδρομη επικοινωνία δηλ. μπορεί να μην μας ακούτε), μπορείτε να καλείτε και στο 2310 673944.

Μπορείτε να δείτε τις προσφορές των τουριστικών γραφείων, τα πρακτικά επιλογής κ.τ.λ. για τις μετακινήσεις με διανυκτέρευση ΕΔΩ

Η εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία για το σχολικό έτος 2023-24 αφορά στην εισαγωγική τάξη κάθε βαθμίδας, δηλαδή τα προνήπια, την Α΄ Δημοτικού, την Α΄ Γυμνασίου και την Α΄ Γενικού Λυκείου. Στα Πειραματικά Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) η εισαγωγή γίνεται με δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 ενώ στα Πρότυπα Γυμνάσια και Πρότυπα Λύκεια με δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2024. Οι γονείς/κηδεμόνες που επιθυμούν τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση ή τη δοκιμασία εισαγωγής, υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 23:59 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), κατηγορία Εκπαίδευση, υποκατηγορία Εγγραφή σε σχολείο, ενότητα Αίτηση εισαγωγής μαθητών και μαθητριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία ή μέσω του συνδέσμου https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) και τα Εκκλησιαστικά Σχολεία κατά το σχολικό έτος 2024-2025.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) «Εβδομάδα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» από τις 19 έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2024 με μια σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών δράσεων, οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε μαθητές/τριες Γ’ τάξης Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου, αποφοίτους, καθώς και στους γονείς / κηδεμόνες τους.

Πρόσκληση

Πρόγραμμα Ημερίδας Σ.Ε.Π. "Η Μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο"

Πρόγραμμα Ημερίδας Σ.Ε.Π. "ΕΠΑΛ-Τομείς-Ειδικότητες"

Πρόγραμμα Ημερίδας Σ.Ε.Π. "Επιλογές μετά τη Γ΄ ΕΠΑΛ 2024"

Αφίσα Εβδομάδα ΕΠΑΛ 2024