Αγαπητοί γονείς,

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην τηλεφωνική επικοινωνία με το σχολείο στο 2310 674659, μπορείτε να καλείτε και στο 2310 673944.

Οι εξετάσεις Α’ περιόδου για τη λήψη του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εγχειρίδιο Χρήσης Υποψηφίου

Αγαπητοί γονείς,

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα καταπολέμησης της Παχυσαρκίας και της Παιδικής Παχυσαρκίας (4 Μαρτίου), ο Δήμος Νεάπολης- Συκεών υλοποιεί δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση.  Συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε ήδη ενημερώσεις σε μαθητές και μαθήτριες νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δήμου μας που θα διαρκέσουν έως τις Απριλίου. Παράλληλα, την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 17:30 στο Κλειστό Θέατρο Συκεών (Κομνηνών και Μεγάρων) πραγματοποιείται Ημερίδα ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας που πλέον χαρακτηρίστηκε από τον ΠΟΥ ως χρόνιο νόσημα, καθώς και για την ανάγκη φυσικής άσκησης. Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για να ενημερωθείτε για την πρόληψη, τα αίτια, την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, της παιδικής παχυσαρκίας αλλά και την ανάγκη φυσικής άσκησης.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νεάπολης- Συκεών
Ιωάννα Αλεξιάδου

 

Δείτε την Προκήρυξη  ΕΔΩ και τις αιτήσεις συμμετοχής ΕΔΩ

O δήμος Νεάπολης-Συκεών συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος, αναβάλλει όλες τις εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων την προγραμματισμένη για σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου, ομιλία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου στο πλαίσιο του Λαϊκού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου.

Η πρώτη τακτική αιμοδοσία του 2023, που είναι προγραμματισμένη να γίνει από το Σάββατο 4 ως το Σάββατο 11 Μαρτίου, είναι αφιερωμένη στους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης-Συκεών εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για την σιδηροδρομική τραγωδία που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα. Το δράμα που ζουν οι οικογένειες των αδικοχαμένων ξεπερνάει τα όρια του εφιάλτη. Οι σκέψεις και τα συναισθήματα όλων των Ελλήνων συνοδεύουν όσους υφίστανται τις συνέπειες ενός δυστυχήματος, που όμοιό του δεν συνέβη στα χρονικά.