Αγαπητοί γονείς,

Επειδή η τηλεφωνική μας γραμμή 2310 674659 ορισμένες φορές δεν λειτουργεί σωστά (μας καλείτε και δεν απαντάμε ή υπάρχει μονόδρομη επικοινωνία δηλ. μπορεί να μην μας ακούτε), μπορείτε να καλείτε και στο 2310 673944.

Μπορείτε να δείτε τις προσφορές των τουριστικών γραφείων, τα πρακτικά επιλογής κ.τ.λ. για τις μετακινήσεις με διανυκτέρευση ΕΔΩ

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Π.) «Εβδομάδα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης» από τις 19 έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2024 με μια σειρά διαδικτυακών ενημερωτικών δράσεων, οι οποίες απευθύνονται κυρίως σε μαθητές/τριες Γ’ τάξης Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου, αποφοίτους, καθώς και στους γονείς / κηδεμόνες τους.

Πρόσκληση

Πρόγραμμα Ημερίδας Σ.Ε.Π. "Η Μετάβαση από το Γυμνάσιο στο Λύκειο"

Πρόγραμμα Ημερίδας Σ.Ε.Π. "ΕΠΑΛ-Τομείς-Ειδικότητες"

Πρόγραμμα Ημερίδας Σ.Ε.Π. "Επιλογές μετά τη Γ΄ ΕΠΑΛ 2024"

Αφίσα Εβδομάδα ΕΠΑΛ 2024

Διεξαγωγή εθελοντικής αιμοδοσίας από τις 24/2 έως τις 2/3/2024 στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Ραντεβού στα τηλέφωνα 2313 313 151 & 154 & 117

∆ηµοτικό Κατάστηµα Πεύκων (Ειρήνης 19) Σάββατο 24/02/2024, 9πµ-2µµ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Τρίτη 30/01/2024, πραγματοποιήσαμε την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Χριστουγεννιάτικου παζαριού του σχολείου μας. Τυχερή αναδείχθηκε η κ. Χριστοδουλάρα Μαρολίνα, μητέρα μαθητή του σχολείου μας, η οποία κέρδισε την 3ήμερη διαμονή (3 ημέρες, 2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στη Σκόπελο, κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2024, προσφορά του τουριστικού γραφείου Apollo Travel Services. Συγχαρητήρια στην τυχερή του διαγωνισμού και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν έμπρακτα την όποια δράση του σχολείου μας! Τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι κάλυψαν μέρος του ποσού που απαιτείται για την αγορά ατομικών ντουλαπιών (φοριαμών) στις τάξεις, ώστε τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να αφήνουν στο σχολείο βιβλία, τετράδια ή άλλα υλικά που δεν τα χρειάζονται στο σπίτι.  Σύντομα θα τοποθετηθούν στις αίθουσες! Το υπόλοιπο ποσό καλύφθηκε από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και από τον Δήμο Νεάπολης - Συκεών, τους οποίους ευχαριστούμε ολόψυχα!