ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

από ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11/2022 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/12/2022

timetable

Την Τετάρτη 30/11/2022, τα τμήματα Α1, Α2 και Α3 θα πραγματοποιήσουν πεζοπορία και θα ξεναγηθούν στην ορεινή περιοχή του Χορτιάτη.
Την Πέμπτη 01/12/2022, η Γ' τάξη θα επισκεφθεί το Μουσείο Κινηματογράφου στο λιμάνι.
Οι μαθητές/τριες των τμημάτων που δεν θα συμμετάσχουν στις δύο διδακτικές επισκέψεις (στον Χορτιάτη ή στο Μουσείο Κινηματογράφου αντίστοιχα), θα έχουν μάθημα μέχρι και την 5η ώρα. Δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους βιβλία, μόνο ένα πρόχειρο τετράδιο για σημειώσεις.

Για το πρόγραμμα των τμημάτων πατήστε εδώ

Πρόγραμμα Ενημέρωσης Γονέων εδώ

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν την πραγματοποίηση της πεζοπορίας/ξενάγησης στην ορεινή περιοχή του Χορτιάτη, την Τετάρτη 30/11/2022, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα μαθήματα (η επίσκεψη θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία) και το ωρολόγιο πρόγραμμα θα είναι το εξής:

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ/ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

Σ' αυτή την περίπτωση επηρεάζεται το πρόγραμμα και άλλων τμημάτων του σχολείου (και όχι μόνο των τμημάτων Α1, Α2 και Α3).

Αφού πρώτα ανοίξετε το ωρολόγιο πρόγραμμα ή το πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων, πατήστε F5 για ανανέωση της σελίδας, προκειμένου να εμφανίζεται η πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος. 

 Διδάσκοντες ανά τμήμα

Τρόποι επικοινωνίας γονέων με εκπαιδευτικούς

ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ισχύει από Δευτέρα 31/10/2022

timetable

Για το πρόγραμμα των τμημάτων πατήστε εδώ

Διδάσκοντες ανά τμήμα

Πρόγραμμα Ενημέρωσης Γονέων

Τρόποι επικοινωνίας γονέων με εκπαιδευτικούς

Το ωρολόγιο πρόγραμμα (από 31/10/2022) είναι το μόνιμο πρόγραμμα μέχρι να διατεθεί στο σχολείο μας εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής για 6 ώρες/εβδομάδα. Προς το παρόν, προς όφελος των μαθητών/τριών του σχολείου μας, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, το μάθημα της Φυσικής Αγωγής θα διδάσκεται για μία ώρα την εβδομάδα (αντί για δύο) σε καθένα από τα 4 τμήματα της Γ’ τάξης (μέχρι να διατεθεί στο σχολείο μας εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής για 6 ώρες/εβδομάδα).

Το ωρολόγιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα ενημέρωσης γονέων τροποποιείται σε περίπτωση απουσίας εκπαιδευτικών ή πραγματοποίησης εκπαιδευτικών εκδηλώσεων / δράσεων.