Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια της λειτουργίας της βιβλιοθήκης του σχολείου μας, σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μία ταινιοθήκη με ευρεία γκάμα ταινιών που να είναι κατάλληλες για την ηλικία των μαθητών/τριών μας, με στόχο την προώθηση της κριτικής σκέψης, την εκπαίδευση μέσω της τέχνης, την ευαισθητοποίηση, την ψυχαγωγία και την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών.

Για να υλοποιήσουμε αυτήν την πρωτοβουλία, χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων!

Εάν έχετε να μας προτείνετε κάποια ενδιαφέρουσα ταινία, σας παρακαλούμε να αφήσετε ένα σχόλιο στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του σχολείου στο FB (https://www.facebook.com/1gympefkon) ή να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας τίτλο ταινίας, έτος παραγωγής, είδος (π.χ. κοινωνική) και χώρα παραγωγής. Μπορείτε επίσης, εάν θέλετε, να αναφέρετε λίγα λόγια για την υπόθεση.

Για κάθε προτεινόμενη ταινία στη σελίδα του σχολείου στο FB, θα περιμένουμε τις απόψεις ατόμων που την έχουν δει, ώστε να συγκεντρώσουμε απόψεις περισσότερων ατόμων για την ταινία.

Επιπλέον, πριν την προβολή κάθε ταινίας στο σχολείο ή τη διάθεσή της μέσω της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου, θα συγκροτήσουμε επιτροπή (αποτελούμενη από εκπαιδευτικούς και γονείς) για την αξιολόγηση της καταλληλότητας των προτεινόμενων ταινιών.

Επίσης, εάν έχετε ταινίες (σε DVD ή σε μορφή mp4, avi κ.τ.λ.) που να πληρούν τα κριτήρια που προαναφέρθηκαν, θα ήταν πολύτιμες για την ταινιοθήκη μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη συμβολή σας!