Το Γραφείο Παιδείας, σε συνεργασία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια ΚΑΡΑΤΕ/Jiu jitsu Αγγελική Κρουσταλούδη, θα παρέχει ένα φιλόδοξο δωρεάν πρόγραμμα μαθημάτων αυτοάμυνας με  τμήματα για παιδιά (Μουσικοκινητική αυτοάμυνα), εφήβους και γυναίκες (Αυτοάμυνα Γυναικών), μέσω του karate -jiu jitsu -pagration.
Τα μαθήματα θα γίνονται στο 1ο-5ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών ως εξής:
Α) κάθε Τρίτη, ώρες 16:00-17:00, για νήπια και μαθητές Δημοτικού,
Β) κάθε Πέμπτη, ώρες 16:00-17:00, για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και γυναίκες.
Τα μαθήματα θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής εφόσον έχουν ιατρική γνωμάτευση ικανότητας για άθληση από καρδιολόγο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Σχετικά με πληροφορίες για το περιεχόμενο και τις απαιτήσεις των μαθημάτων στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα αποκλειστικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση.   Αίτηση ενηλίκων   Αίτηση εφήβων