Ολοκληρώθηκαν οι 5 απογευματινές συναντήσεις με στελέχη του Κέντρου Πρόληψης "Πυξίδα" (Εκπαιδεύτρια-Συντονίστρια: Μαρία Κυριακίδου).

Ευχαριστούμε πολύ το Κέντρο Πρόληψης "Πυξίδα", και ιδιαίτερα την κ. Μαρία Κυριακίδου, για τις 5 εξαιρετικές συναντήσεις της ομάδας γονέων που πραγματοποίησε στο σχολείο μας! Ευχόμαστε στους γονείς που συμμετείχαν να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν από τις συναντήσεις, συμβάλλοντας, όχι μόνο στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών τους και στη σχέση τους μαζί τους, αλλά και ενισχύοντας το εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Μια νέα Ομάδα Γονέων ξεκινά το Φλεβάρη στο Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα», με αντικείμενο το κρίσιμο και ευαίσθητο θέμα της εφηβείας. Η Ομάδα Γονέων, με εκπαιδεύτρια-συντονίστρια την ψυχολόγος-αναπλ. επιστημονικά υπεύθυνη της «Πυξίδας» Μαρία Κυριακίδου, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και θα ολοκληρωθεί σε 10 συναντήσεις, με τις συναντήσεις να πραγματοποιούνται στις 5.30 μ.μ., ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται έως την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2024. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ