Συγχαίρουμε τους μαθητές του σχολείου μας, Γαλάτο Κωνσταντίνο (Α5) και  Σταθόπουλο Εμμανουήλ (Α7), οι οποίοι διακρίθηκαν στον νέο πρωτότυπο διαγωνισμό "ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ" σχολ. έτους 2020-21, της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, που διεξήχθη το Σάββατο 3 Απριλίου 2021.

 

Στον 9ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης», η μαθήτρια της Γ’ τάξης του σχολείου μας Δόμνα Αριστοβούλου, πήρε το 2ο βραβείο (επίπεδο Γυμνασίου –Ποίηση) για το ποίημά της «Μια ηλιαχτίδα στο σκοτάδι». Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Εκπ@ιδευτικός κύκλος» σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Εκφράζουμε την υπερηφάνεια μας και τα θερμά μας συγχαρητήρια στη Δόμνα για τη διάκρισή της και της ευχόμαστε να είναι πάντα δημιουργική! Διαβάστε το ποίημά της στη σελ. 31 του περιοδικού.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού:

https://www.educircle.gr/pentzikis/

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια  Βασιλική Μένου από τη  Β’ τάξη προκρίθηκε στη Β’ φάση του 9ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου. Συμμετείχαν 5000 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου από περίπου 1000 σχολεία. 

Στο 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι (2021) έλαβαν μέρος 2 μαθητές και μία μαθήτρια του σχολείου μας. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 20 και 21 Μαρτίου 2021. Συγκεκριμένα, ο μαθητής Ξάνθος Χριστόδουλος, της Α’ Γυμνασίου, αναδείχθηκε το 21ο αγόρι, η μαθήτρια Μένου Βασιλική, της Β’ Γυμνασίου, το 13ο κορίτσι και ο Λεοντιάδης Μιχαήλ, της Γ’ Γυμνασίου, το 37ο αγόρι.

Στο 2ο Διαδικτυακό Σκακιστικό Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του δήμου Νεάπολης- Συκεών, ο Μπαλτζής Ιωακείμ, μαθητής της Γ’ τάξης του σχολείου μας, κατέκτησε τη 2η θέση, συγκεντρώνοντας 2004 βαθμούς (μέσος όρος βαθμολογίας παικτών: 1507). Το τουρνουά διεξήχθη την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες τους!