ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις δύο θεατρικές μας παραστάσεις τις 3 Μαϊου, ημέρα Πέμπτη, στις 7μμ στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων:

 

1) "Ελένη", από μαθητές της Γ΄τάξης του Γυμνασίου μας

2) "Ψάχνοντας τον Παράδεισο", από τη θεατρική ομάδα ΦΙΛΤΡΟ του Γυμνασίου μας

Στο τέλος των παραστάσεων θα απολαύσετε τραγούδια από τη χορωδία μας.

Επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, παρακαλούμε όσοι και όσες έρθετε στην παράσταση να φέρετε μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείαςγια να τα δώσουμε σε οικογένειες που τα χρειάζονται.«Ελένη» του Ευρυπίδη

Πρόκειται για μια διασκευή της τραγωδίας του Ευριπίδη.

Μαθητές και μαθήτριες από

τρία τμήματα της Γ΄τάξης του σχολείου θα αποδώσουν

από ένα τμήμα του έργου και

θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, σε μια προσπάθεια να

θυμίσουμε τους ποιητικούς

διαγωνισμούς της αρχαιότητας.

Κριτές θα είναι οι συμμαθητές τους.

Σταμπουλίδου Ελένη: διδασκαλία ρόλων.«Ελένη» του Ευρυπίδη

Πρόκειται για μια διασκευή της τραγωδίας του Ευριπίδη. Μαθητές και μαθήτριες από τρία τμήματα της Γ΄τάξης του σχολείου θα αποδώσουν από ένα τμήμα του έργου και θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, σε μια προσπάθεια να θυμίσουμε τους ποιητικούς διαγωνισμούς της αρχαιότητας. Κριτές θα είναι οι συμμαθητές τους.

Σταμπουλίδου Ελένη: διδασκαλία ρόλων.

 

 

«Ψάχνοντας τον Παράδεισο»

Μια νέα και φρέσκια ματιά στο τόπο που ζούμε, παίζουμε, δουλεύουμε και πάμε σχολείο. Σε μια δημιουργία επινοημένη εξ ολοκλήρου από την ίδια τη θεατρική ομάδα  ΦΙΛΤΡΟ με μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του σχολείου, θα διερευνήσουμε τι σημαίνει Παράδεισος για μας, μέσα από κάθε νόημα της λέξης αυτής. Εάν έρθετε να δείτε  το «Ψάχνοντας τον Παράδεισο», σας υποσχόμαστε ότι ποτέ ξανά δε θα δείτε αυτή την κοινότητα στην οποία ζούμε με τον ίδιο τρόπο.

Phil Sixsmith: συντονιστής της θεατρικής ομάδας νέων ΦΙΛΤΡΟ