Γιορτή των Τριών Ιεραρχών σήμερα 30 Ιανουαρίου, μια μέρα που φέρνει μπροστά μας πρότυπα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Ταυτόχρονα μας θυμίζει την αξία της παιδείας και του ρόλου μας στη σύγχρονη εποχή. Ιστορία και παράδοση, πίστη και γνώση, πατρίδα και Χριστός αποτελούν βάσεις της σύγχρονης Ελλάδας που ανοίγει την αγκαλιά της κι αποδέχεται τους αδύνατους. Το μεγάλο μας αυτό όπλο, της αποδοχής, μας προβάλλουν σήμερα οι τρεις Ιεράρχες, γι' αυτό τους τιμήσαμε σύσσωμοι, μικροί και μεγάλοι, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, όλοι όσοι έχουν σχέση με την παιδεία: με εκδήλωση προβολής αφιερώματος στο σχολείο, αλλά και με τη συμμετοχή μας στη Θεία Λειτουργία. Μοιραστήκαμε τους άρτους που ευλόγησε ο ιερέας, αλλά θυμηθήκαμε και τους απόντες, κεκοιμημένους συναδέλφους και μαθητές του σχολείου μας.
Τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας των Τριών Ιεραρχών επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Ο. Στράνταρη και Β. Καρανάσιου.
 
Χρόνια πολλά, με φωτισμό και πρόοδο.  Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ
 
Την ίδια μέρα, όπως κάθε χρόνο, έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Οι ατομικές βασιλόπιτες που δόθηκαν στα παιδιά, οι 12  όμορφες κούπες (μία για κάθε τμήμα για τους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί), όπως και η βασιλόπιτα των εκπαιδευτικών ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά!