Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Ευχαριστούμε τους εφημέριους του Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πεύκων και ιδιαίτερα τον Πατέρα Ιωάννη Κρητικόπουλο που, με την πολύτιμη στήριξή του, βοήθησε στη συγκέντρωση των χρημάτων, «φιλοξενώντας» τις δωρεές όλων μας στον τραπεζικό λογαριασμό του Φιλόπτωχου του Ι. Ν. των Αγίων Αποστόλων Πεύκων, μιας και φέτος ήταν αδύνατη, λόγω της πανδημίας, η συγκέντρωση χρημάτων ή/και ειδών πρώτης ανάγκης στο σχολείο.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για τη στήριξη της προσπάθειας και την πολύτιμη βοήθεια στην κοινοποίηση της δράσης, ώστε να γίνει γνωστή και έξω από τα σύνορα της σχολικής μας κοινότητας.

Ευχαριστούμε, επίσης, όλους όσους κοινοποίησαν τη δράση μας μέσω του διαδικτύου, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και σε άλλους ιστότοπους.

Τέλος, περισσότερο απ’ όλους, ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν ό,τι ποσό μπόρεσε ο καθένας και βοήθησαν στη συγκέντρωση των χρημάτων που μοιράστηκαν σε 11 οικογένειες, τα παιδιά των οποίων φοιτούν στο σχολείο μας αλλά και σε άλλα σχολεία των Πεύκων. Τα χρήματα μοιράστηκαν σήμερα 31/12/2020, από τη διευθύντρια του σχολείου κυρία Χρύσα Παπαγεωργίου, παρουσία της γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κυρίας Άννας Παπαδοπούλου, δίνοντας χαρά και συγκίνηση, όχι μόνο σ’ εκείνους που δέχθηκαν τη δωρεά, αλλά και σε εμάς που την προσφέραμε.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Να είμαστε όλοι γεροί και να προσφέρουμε πάντα αγάπη και αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, δίνοντας σ’ εκείνους λίγη χαρά αλλά και σ’ εμάς μεγαλύτερο νόημα στη ζωή μας!

Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων