Στις 26 Σεπτεμβρίου 2023 παραλάβαμε την παραγγελία μας από τα γραφεία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη (Παπακυριαζή 3). Ευχαριστούμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στον υπέροχο σκοπό του Οργανισμού που δίνει χαμόγελο κι ελπίδα στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη! Είναι τιμή μας να είμαστε μέρος αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας!

 
Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

Η πρώτη δράση για τη φετινή σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε!

Το Σάββατο 16/9 και την Κυριακή 17/9/2023 στον χώρο του σχολείου παρασκευάσαμε μαρμελάδες, κομπόστες και σάλτσες. Μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Είναι υπέροχο να βλέπουμε τη σχολική μας κοινότητα να ενώνει τις δυνάμεις της για έναν κοινό σκοπό!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Χαιρόπουλο Παύλο για την προσφορά της ντομάτας roma και τους κ. Βάνη Ιωάννη και Δημητρίου Δημήτρη για την προσφορά των ροδάκινων.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εκείνους που συμμετείχαν στη δράση! 
Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε φωτογραφίες

 Αγαπητοί γονείς,

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει για τη νέα σχολική χρονιά σχολικά είδη και Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Ο σκοπός της διάθεσής τους είναι η καθημερινή κάλυψη όλο και περισσοτέρων αναγκών των παιδιών του εν λόγω Οργανισμού που χρειάζονται την υποστήριξη όλων. Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να συμβάλουμε στην προσπάθεια του Οργανισμού, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις παραγγελίες όσων παιδιών επιθυμούν να προμηθευτούν κάποια σχολικά είδη (ώστε να προβούμε σε μία ενιαία παραγγελία).

Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε, σας παρακαλούμε να επιλέξετε κάποιο/α από τα είδη της παρακάτω φόρμας. Στη σελίδα https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των ειδών.
 
 
Τα παιδιά θα πρέπει να φέρουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/09/2023 στη Γραμματεία του σχολείου το αντίτιμο των ειδών που θα παραγγείλετε. 
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ διατίθενται κι άλλα είδη, εκτός απ' αυτά που συμπεριλάβαμε στη δική μας φόρμα παραγγελίας. 
Μπορείτε να παραγγείλετε και μεμονωμένα, όποια χρονική στιγμή επιθυμείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη στήριξη!
 
Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Αγιασμός 2023-2024  (11/09/2023, 10:30)

 

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, τελευταία μέρα μαθημάτων, το σχολείο μας θύμιζε σχολείο άλλης εποχής! Χορέψαμε παραδοσιακούς χορούς, μάθαμε και παίξαμε πολλά παραδοσιακά παιχνίδια και ταξιδέψαμε με την υπέροχη μουσική του "Κεμάλ" από ταλαντούχα παιδιά του σχολείου μας! Υπεύθυνες διοργάνωσης των εκδηλώσεων: Βιολέτα Φετφατζίδου, Ελένη Γριζοπούλου και Δήμητρα Παπαναστασίου.

Δείτε ΕΔΩ στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις μας.