Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πεύκων οργάνωσε παζάρι στον χώρο του Γυμνασίου, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, 14:00-16:00, ημέρα της επίδοσης των Ελέγχων Προόδου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων  για την κάλυψη αναγκών  του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, το οποίο φιλοξενεί 50 παιδιά ηλικίας 4 έως 24 χρόνων. Είναι υποχρέωση όλων μας  να στηρίξουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουν. Εκτέθηκαν τα έργα που φιλοτέχνησαν οι μαθητές/τριες του σχολείου στο μάθημα των καλλιτεχνικών.

Η δράση αυτή, πέρα από τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, είχε ως προτεραιότητά της την εμπλοκή των μαθητών σε μία ενασχόληση δημιουργική,  με σαφή όμως στόχο την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης και της συνειδητοποίησης από μέρους τους της έννοιας της προσφοράς και της συμμετοχής.

Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια των καλλιτεχνικών κα Εύη Αϊδονίδου, για την πολύτιμη συμβολή της στην πραγματοποίηση του παζαριού, για τον χρόνο, τη διάθεση και  τη δημιουργικότητά της. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια και τον Σύλλογο Διδασκόντων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Στο video μπορείτε να δείτε πώς φτιάχτηκαν τα έργα των μικρών καλλιτεχνών - το Making Of - του όλου εγχειρήματος από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που δεν θα μπορέσετε να δείτε στο video, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, είναι ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!

Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δείτε το video