Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος οι μαθητές: Βεζυργιανόπουλος Στέφ. (Γ4), Αγγελόπουλος Ευάγγ. (Γ4), Παυλίδης Παν. (Β6), Κατεβαινίδου Κων. (Γ5), Γεωργιάδου Θεοδ. (Γ4), Αμανατίδου Μαρία (Γ4), Παπαγιαννάκη Μάρθα (Γ6), Ζβίγγου Άννα (Β3) και Βιτάνογλου Φωτ. (Γ4) οι οποίοι απηγγειλαν ποιήματα και χρονικά των Σεφέρη, Ελύτη, Λειβαδίτη Ραβάνη-Ρεντή Σινόπουλου και Κωστούλας Μητροπούλου ενώ η χορωδία του σχολείου μας με τη διδασκαλία και καθοδήγηση της μουσικού του σχολείου μας κ. Παπαναστασίου Δήμητρας τραγούδησε τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου και έκλεισε με το "Imagine" του Τζον Λένον.

 Την σκηνοθεσία και την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι καθηγήτριες Πλατή Ιουλία, Γριζοπούλου Ελένη και Παπαδοπούλου Ελένη οι οποίες έδεσαν με μαεστρία τα χρονικά με εικόνες από τα γεγονότα της εξέγερσης, τα ποιήματα και τα τραγούδια και κατάφεραν να ξυπνήσουν μνήμες και να μας συγκινήσουν αλλά και να διδάξουν στα παιδιά ότι τίποτα δεν μας χαρίζεται αλλά όλα κατακτώνται με αγώνες και θυσίες.

Τα σκηνικά ετοίμασε η καθηγήτρια των καλλιτεχνικών κ. Κορδάτου Αθηνά ενώ στη σύνθεση του οπτικοακουστικού υλικού ήταν η καθηγήτρια κ. Μπουτσιούκη Σοφία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που συνετέλεσαν στην στην εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση εδώ