Τη σκηνοθεσία και τα σκηνικά του θεατρικού έργου, καθώς και τη γενική επιμέλεια της γιορτής είχαν οι φιλόλογοι του σχολείου μας κ.κ. Ε. Σταμπουλίδου και Ν. Σταμπουλίδου, οι οποίες, αθόρυβα και ουσιαστικά, προετοίμασαν την ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεατρική παράσταση!

Το θεατρικό έργο πλαισίωσε η πολυμελής χορωδία του σχολείου μας με συνοδεία μουσικών οργάνων. Η μουσική επιμέλεια της εορτής και του θεατρικού ανήκε, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια σε όλες τις σχολικές μας εορτές, στην μουσικό του σχολείου μας και υπεύθυνη της χορωδίας, κα. Δ. Παπαναστασίου!

Στο τέλος της εορταστικής εκδήλωσης έγινε η απονομή των βραβείων και αριστείων στους μαθητές που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις του κατά το προηγούμενο σχολικό έτος (2012-2013) και δόθηκε η σημαία στους τρεις (!) ισοψηφίσαντες σημαιοφόρους του Γυμνασίου, Σοφία Γαζέα (Γ1), Αλεξάνδρα Βασιλειάδου (Γ4) και Κωνσταντίνο Ερμείδη (Γ4), ενώ ορίστηκαν και οι παραστάτες της σημαίας.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου ευχήθηκαν ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή πρόοδο στους βραβευθέντες αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους μαθητές.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση εδώ