Τα τμήματα Α23 και Β14 που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία (από τα τμήματα της τάξης τους) στην 1η βαθμολόγηση του Διαγωνισμού Πειθαρχίας - Συμμετοχής - Καθαριότητας του σχολείου μας, θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, την Πέμπτη 02/12/2021.

Πρόσκληση συμμετοχής

Αναλυτικό πρόγραμμα 

Υπεύθυνη Δήλωση γονέα

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής των παιδιών στη δράση! 

Επιστολή του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

 

Το τμήμα Γ23 συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Χρησιμοποιώ το Ποδήλατο με Ασφάλεια" την Τρίτη 23/11/2021.

Για να δείτε φωτογραφίες από τη δράση πατήστε εδώ

 

Το τμήμα Γ23 που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία  (από τα τμήματα της Γ' τάξης) στην 1η βαθμολόγηση του Διαγωνισμού Πειθαρχίας - Συμμετοχής - Καθαριότητας του σχολείου μας, θα συμμετέχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, την Τρίτη 23/11/2021.

Τα αποτελέσματα της 1ης βαθμολόγησης θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Πέμπτης 18/11/2021.

Πρόσκληση συμμετοχής

Αναλυτικό πρόγραμμα 

Υπεύθυνη Δήλωση γονέα

 

Την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό αθλητικό στάδιο Αμπελοκήπων ετήσιοι αθλητικοί και σχολικοί αγώνες στίβου Γυμνασίων και Λυκείων της δημοτικής Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες διεξήχθηκαν με μεγάλη επιτυχία και έλαβε μέρος ένας μεγάλος αριθμός μαθητών-μαθητριών όλης της δυτικής περιφέρειας.

  Η ομάδα στίβου του σχολείου μας συμμετείχε στους αγώνες της Περιφέρειας Δυτικής Θεσσαλονίκης που έγιναν στο Δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων. Οι μαθητές μας εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας και διακρίθηκαν οι παρακάτω:

 

Ύψος

1ος Σαλμάνης Χρήστος                Γ6

2ος Βλαχόπουλος Αντώνιος          Γ1

1η Ταρπινίδου Πολυξένη              Γ1

 

Δρόμος 150 μ.

2ος Γιαμουρίδης Ευθύμιος            Β1

3ος Γούναρης Δημήτριος             Β2

 

Δρόμος 1000 μ.

3ος Λέξας Μιλτιάδης                   Β3

 

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2012 στον Λαγκαδά έγινε ο αγώνας ανώμαλου δρόμου για τους μαθητές Γυμνασίων της δυτικής Θεσσαλονίκης. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν:

Κορίτσια: Δεληγιάννη Ευφροσύνη, Σταματιάδου Ελένη, Λυμούρη Διονυσία, Κιούση Σοφία

Αγόρια: Γούναρης Δημήτρης, Παντουλούφος Αλκιβιάδης, Λέξας Μιλτιάδης, Μπόρτας Στέφανος, Γιαμουρίδης Ευθύμιος

Τα αγόρια κατέλαβαν την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία και τα κορίτσια κατέλαβαν την 3η θέση στην ομαδική βαθμολογία ενώ ο μαθητής του Β?3 Λέξας Μιλτιάδης κατέλαβε την 3η θέση στην ατομική βαθμολογία!