Αγαπητοί γονείς,

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει για τη νέα σχολική χρονιά σχολικά είδη και Χριστουγεννιάτικες κάρτες. Ο σκοπός της διάθεσής τους είναι η καθημερινή κάλυψη όλο και περισσοτέρων αναγκών των παιδιών του εν λόγω Οργανισμού που χρειάζονται την υποστήριξη όλων. Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, προκειμένου να συμβάλουμε στην προσπάθεια του Οργανισμού, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε από σήμερα και μέχρι την Τρίτη 17/09/2024 τις παραγγελίες όσων παιδιών επιθυμούν να προμηθευτούν κάποια σχολικά είδη (ώστε να προβούμε σε μία ενιαία παραγγελία). Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε, σας παρακαλούμε να επιλέξετε κάποιο/α από τα είδη της παρακάτω φόρμας.  

 
Εσείς ή τα παιδιά θα πρέπει να φέρετε στη Γραμματεία του σχολείου από τη Δευτέρα 02/09/2024 μέχρι την Τρίτη 17/09/2024 το αντίτιμο των ειδών που θα παραγγείλετε. 
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ διατίθενται κι άλλα είδη, εκτός απ' αυτά που συμπεριλάβαμε στη δική μας φόρμα παραγγελίας. Μπορείτε να παραγγείλετε και μεμονωμένα, όποια χρονική στιγμή επιθυμείτε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων! 
Με εκτίμηση
Από τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Πεύκων
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ